Jahodový sirup s bezem
Novinka sezóny 2024!!!
Je geniální, osvěžující, neotřelá, návyková a budete ji milovat. Vyrobena z lokálních surovin.
Když se dají dohromady suroviny z Farmy Břežany II a ručně trhaných květů bezu v okolí Škvorce (nebo s Farmou Křížov pod Blaníkem )
Vznikne osvěžující chuti lahodící jahodovo/bezová závislost :).
Kategorie: | Ovocné |
---|
- v horkých letních dnech je výborný na ochlazení organismu
- geniální spojení dvou nejoblíbenějších chutí jahody a bezinky, vznikne lahodná limonáda
- květy černého bezu jsou v sezóně ručně trhány v okolí Škvorce, když zásoby dojdou, tak sirup vzniká na základě spolupráce s bezovou Farmou Křížov pod Blaníkem
- bez chemických přísad, aromat a umělých barviv
- poctivé, domácí sirupy, vyráběné s láskou a hlavně s chutí splnit si sen
Tipy na drinky :
Jahodová limča
0,02 l jahodového sirupu, 0,2 l sodovky, led, citron, jahody
Jahodové prosecco
0,01 l jahodového sirupu, 0,1 l sodovky, 0,2l prosecca, led, citron, jahody
Jahodové mojito
0,01L sirupu, 0,04L bílého rumu, 0,25L sody led, 1 limetka na větší kousky, limetková šťáva, mátu a ovoce
Složení: Extrakt ovoce min. 55 % (pitná voda, jahody, extrakt z bezového květu, citronová šťáva), cukr, kyselina citronová.
Skladování: Skladujte v temnu při teplotě maximálně 25 °C, po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.
Upozornění: Před použitím vhodné protřepat. Případný zákal nebo usazenina je přírodního původu a nemá vliv na kvalitu.
Použití: K ředění vodou: pro přípravu šťáv řeďte vodou / sodou v poměru 1: 10 (0,02 l sirupu doplňte vodou do 0,2 l). Lze přidat do čaje nebo koktejlů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.